Φρένα - Τρυπητές Δισκόπλακες

Οι διαμπερείς οπές ή οι εγκοπές σε μια δισκόπλακα φρένου διασφαλίζουν καλύτερο κράτημα μεταξύ της δισκόπλακας και του τακακιού. Αυτό μεταφράζεται σε αμεσότερη απόκριση των φρένων και σε ένα αποτελεσματικότερο σύστημα πέδησης συνολικά. Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι οι οπές και οι εγκοπές αυξάνουν τον συντελεστή τριβής της επιφάνειας των δισκόπλακων, ο οποίος βελτιώνει την απόδοση της πέδησης, ιδιαίτερα κατά το αρχικό πάτημα των φρένων.

BREMBO

Μείνετε ασφαλείς με την Brembo χάρη στην ολοκληρωμένη και ενημερωμένη γκάμα!
Τα εξαρτήματα Aftermarket έχουν σχεδιαστεί ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των οδηγών.
Σκεφτόμαστε πέρα από τα βασικά, επειδή το αυτοκίνητό σας αξίζει την ασφάλεια και την ποιότητα Brembo.

ZIMMERMAN

Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής δισκόπλακας και ταμπούρου στην Γερμανία. Προμηθευτής όλων των ευρωπαϊκών βιομηχανιών κατασκευής αυτοκινήτων και φορτηγών.

Διαθέτει ολοκληρωμένη σειρά εφαρμογών σε όλα τα ευρωπαϊκά οχήματα και στα περισσότερα ιαπωνικά και κορεάτικα.

TEXTAR

Περισσότερα από 1.659 τακάκια δισκόφρενων, περισσότερες από 1.708 δισκόπλακες, 397 σιαγόνες φρένων, 202 κιτ και 223 ταμπούρα… με αυτά η Textar προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες γκάμες για σύγχρονα οχήματα. Textar σημαίνει ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγάλη άνεση στο φρενάρισμα. Για παράδειγμα, οι ειδικοί μας έχουν αναπτύξει περισσότερα από 60 διαφορετικά μέτρα για την απόσβεση του θορύβου. 

Στείλτε μας στοιχεία και πλαίσιο για να λάβετε προσφορα!