Φρένα - απλές δισκόπλακες

Οι δισκόπλακες είναι δύο μεταλλικές πλάκες πάνω στις οποίες τοποθετούνται τα τακάκια. Είναι φτιαγμένες από χάλυβα υψηλής αντοχής, που έρχεται ως αποτέλεσμα μια μακριάς ιστορίας ως προς το υλικό κατασκευής τους.

Οι δισκόπλακες χρησιμοποιούνται προκειμένου να μαγκώνουν σε αυτές οι δαγκάνες, έτσι ώστε να επιβραδύνεται ο τροχός ενώ τα τακάκια είναι αυτά που έχουν το ρόλο του υλικού τριβής.

BREMBO

Μείνετε ασφαλείς με την Brembo χάρη στην ολοκληρωμένη και ενημερωμένη γκάμα!
Τα εξαρτήματα Aftermarket έχουν σχεδιαστεί ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των οδηγών.
Σκεφτόμαστε πέρα από τα βασικά, επειδή το αυτοκίνητό σας αξίζει την ασφάλεια και την ποιότητα Brembo.

ZIMMERMAN

Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής δισκόπλακας και ταμπούρου στην Γερμανία. Προμηθευτής όλων των ευρωπαϊκών βιομηχανιών κατασκευής αυτοκινήτων και φορτηγών.

Διαθέτει ολοκληρωμένη σειρά εφαρμογών σε όλα τα ευρωπαϊκά οχήματα και στα περισσότερα ιαπωνικά και κορεάτικα.

TEXTAR

Περισσότερα από 1.659 τακάκια δισκόφρενων, περισσότερες από 1.708 δισκόπλακες, 397 σιαγόνες φρένων, 202 κιτ και 223 ταμπούρα… με αυτά η Textar προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες γκάμες για σύγχρονα οχήματα. Textar σημαίνει ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγάλη άνεση στο φρενάρισμα. Για παράδειγμα, οι ειδικοί μας έχουν αναπτύξει περισσότερα από 60 διαφορετικά μέτρα για την απόσβεση του θορύβου. 

ATE

Το όνομα τα λέει όλα
Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θέτουμε το ίδιο υψηλά ποιοτικά πρότυπα για τις δίσκοπλακες φρένων ATE όπως και για τον εξοπλισμό πέδησης που παραδίδουμε στην πρώτη τοποθέτηση στις μεγάλες μάρκες αυτοκινήτων.
Με άλλα λόγια, η ποιότητα των υλικών και η κατασκευή είναι πρώτης τάξεως. Οι δίσκοπλακες είναι προσαρμοσμένες με ακρίβεια σε κάθε μοντέλο αυτοκινήτου για να παρέχουν την καλύτερη απόδοση πέδησης. Η εμπειρία και το πάθος μας για τη δημιουργία νέων ιδεών μας βοηθούν να επιτύχουμε αυτή την πρωτοποριακή ποιότητα.

Στείλτε μας στοιχεία και πλαίσιο για να λάβετε προσφορα!